Voorbeeld menu's

Elk menu is aangepast aan uw specifieke wensen, smaken en voorkeuren en zijn gemaakt van begin tot eind met dagverse seizoenproducten.

Italiaans menu

Voorgerechten

Antipasto misto – Een selectie van fijne Italiaanse hapjes zoals bruschetta met tomaat en basilicum | Prosciutto crudo | olijven | Parmigiano Reggiano

Carpaccio di Manzo – Dun gesneden rauwe runderfilet | Rucola | Parmezaanse kaas | kappertjes | Truffel-Citroen dressing

Vitello Tonnato – Dunne plakjes kalfsvlees | romige tonijnsaus en kappertjes

Soepen

Zuppa di Pomodoro – Romige tomatensoep |basilicum | olijfolie

Pasta

Romige risotto | zwarte truffel | Pecorino Romano

Spaghetti carbonara traditionale – Spaghetti | Parmezaanse kaas | pancetta | olijfolie | knoflook |bouillon

Lasagne a la Donne Fatale

Hoofdgerecht

Branzino al Cartoccio – Zeebaars in pakketjes  gebakken | Citroen | Knoflook | Verse kruiden | Witte wijn

Branzino al Forno – Zeebaarsfilet | Citroen | Verse kruiden | Olijfolie | Langzaam gegaard in de oven

Osso Buco alla Milanese – Langzaam gegaarde kalfsschenkel | Smaakvolle saus van witte wijn, wortels, bleekselderij en tomaat | Gremolata

Filetto di Manzo al Barolo – Ossenhaas | Barolosaus

Bijgerecht
Verdure Grigliate – Caponata Gegrilde seizoensgroenten |  Aubergine | Courgette | Paprika |  Besprenkeld met balsamico

Dessert

Trio di pistache – vers gemaakte pistache crème ijs |  Cannoli met pistache |  Tiramisu van pistache

Tartufo nero –  truffelijsdessert | Chocolade | Hazelnoten

Vis menu

Amuse

Oester met citroengras en yuzu – Een verse oester met een lichte dressing van citroengras en yuzu voor een frisse start

Voorgerecht

Dorade ceviche met passievrucht en koriander – Plakjes rauwe dorade, gemarineerd in limoen- en passievruchtsap met koriander

Tonijntartaar met avocado en sojadressing -Fijngehakte tonijn geserveerd met een romige avocadocrème en een lichte sojasausdressing

Soep

Bisque van Hollandse garnalen – Een romige, intense garnalensoep met een drupje cognac en een krokant garnituur van brood

Tussengerecht

Ravioli gevuld met krab en mascarpone – Geserveerd met een schuimige saus van kreeft en een vleugje dragon

Hoofdgerecht

Gegrilde zeebaars met knoflookspinazie | Zeebaars op de huid gegrild | geserveerd met een bedje van knoflookspinazie en een beurre blanc

Bouillabaisse met rouille | Franse vissoep met verschillende soorten vis | schaal- en schelpdieren | geroosterd brood | rouille

Pre-dessert

Komkommer-limoensorbet | Een frisse sorbet om de smaakpapillen te neutraliseren 

Dessert

Citroentaart met merengue en basilicumijs

Cocquille menu

Amuse:

Coquille Tartaar- coquille |  limoenrasp | olijfolie | chili. Geserveerd op een lepeltje met een druppel avocado-crème

Voorgerecht

Coquille Saint-Jacques – Gebakken coquilles | puree van bloemkool | beurre blanc-saus |crumble van pancetta. (alternatief erwtenpuree)

Tussengerecht

Coquilles met Citrus – Licht Gegrilde coquilles | vinaigrette van sinaasappel en grapefruit |  venkel  | rucola.
Aziatische Touch – Coquilles | soja-gembermarinade | wakame | sesamdressing

Ceviche – Cocquille | venkel | verse dille olie | kaviaar

Coquille Carpaccio – Coquilles |  truffelolie | Parmezaanse kaas |  kappertjes

Soep

Helde aziatische visbouillon met Coquilles Ravioli – Ravioli gevuld met ricotta en cocquille | oosterse visbouillon | uitgeschonken aan tafel

Hoofdgerecht

Coquille met Risotto – Gebakken coquilles | romige risotto | saffraan | asperges

Dessert

Coquille Chocolade Bonbons – Witte chocolade vorm | mousse van passievrucht | gekaramelliseerde rietsuiker