Elk menu is aangepast aan uw specifieke wensen, smaken en voorkeuren en zijn gemaakt van begin tot eind met dagverse seizoenproducten.
Voorgerechten
Antipasto misto – Een selectie van fijne Italiaanse hapjes zoals bruschetta met tomaat en basilicum | Prosciutto crudo | olijven | Parmigiano Reggiano
Carpaccio di Manzo – Dun gesneden rauwe runderfilet | Rucola | Parmezaanse kaas | kappertjes | Truffel-Citroen dressing
Vitello Tonnato – Dunne plakjes kalfsvlees | romige tonijnsaus en kappertjes
Soepen
Zuppa di Pomodoro – Romige tomatensoep |basilicum | olijfolie
Pasta
Romige risotto | zwarte truffel | Pecorino Romano
Spaghetti carbonara traditionale – Spaghetti | Parmezaanse kaas | pancetta | olijfolie | knoflook |bouillon
Lasagne a la Donne Fatale
Hoofdgerecht
Branzino al Cartoccio – Zeebaars in pakketjes gebakken | Citroen | Knoflook | Verse kruiden | Witte wijn
Branzino al Forno – Zeebaarsfilet | Citroen | Verse kruiden | Olijfolie | Langzaam gegaard in de oven
Osso Buco alla Milanese – Langzaam gegaarde kalfsschenkel | Smaakvolle saus van witte wijn, wortels, bleekselderij en tomaat | Gremolata
Filetto di Manzo al Barolo – Ossenhaas | Barolosaus
Bijgerecht
Verdure Grigliate – Caponata Gegrilde seizoensgroenten | Aubergine | Courgette | Paprika | Besprenkeld met balsamico
Dessert
Trio di pistache – vers gemaakte pistache crème ijs | Cannoli met pistache | Tiramisu van pistache
Tartufo nero – truffelijsdessert | Chocolade | Hazelnoten
Amuse
Oester met citroengras en yuzu – Een verse oester met een lichte dressing van citroengras en yuzu voor een frisse start
Voorgerecht
Dorade ceviche met passievrucht en koriander – Plakjes rauwe dorade, gemarineerd in limoen- en passievruchtsap met koriander
Tonijntartaar met avocado en sojadressing -Fijngehakte tonijn geserveerd met een romige avocadocrème en een lichte sojasausdressing
Soep
Bisque van Hollandse garnalen – Een romige, intense garnalensoep met een drupje cognac en een krokant garnituur van brood
Tussengerecht
Ravioli gevuld met krab en mascarpone – Geserveerd met een schuimige saus van kreeft en een vleugje dragon
Hoofdgerecht
Gegrilde zeebaars met knoflookspinazie | Zeebaars op de huid gegrild | geserveerd met een bedje van knoflookspinazie en een beurre blanc
Bouillabaisse met rouille | Franse vissoep met verschillende soorten vis | schaal- en schelpdieren | geroosterd brood | rouille
Pre-dessert
Komkommer-limoensorbet | Een frisse sorbet om de smaakpapillen te neutraliseren
Dessert
Citroentaart met merengue en basilicumijs
Amuse:
Coquille Tartaar- coquille | limoenrasp | olijfolie | chili. Geserveerd op een lepeltje met een druppel avocado-crème
Voorgerecht
Coquille Saint-Jacques – Gebakken coquilles | puree van bloemkool | beurre blanc-saus |crumble van pancetta. (alternatief erwtenpuree)
Tussengerecht
Coquilles met Citrus – Licht Gegrilde coquilles | vinaigrette van sinaasappel en grapefruit | venkel | rucola.
Aziatische Touch – Coquilles | soja-gembermarinade | wakame | sesamdressing
Ceviche – Cocquille | venkel | verse dille olie | kaviaar
Coquille Carpaccio – Coquilles | truffelolie | Parmezaanse kaas | kappertjes
Soep
Helde aziatische visbouillon met Coquilles Ravioli – Ravioli gevuld met ricotta en cocquille | oosterse visbouillon | uitgeschonken aan tafel
Hoofdgerecht
Coquille met Risotto – Gebakken coquilles | romige risotto | saffraan | asperges
Dessert
Coquille Chocolade Bonbons – Witte chocolade vorm | mousse van passievrucht | gekaramelliseerde rietsuiker